BATMAN / MERKEZ - Mehmet Şimşek İlkokulu

May

Amaç, öğrenciler arasında kültürler arası etkileşimi ve öğrenmeyi teşvik etmektir. Oyunlar aracılığıyla öğrenciler farklı ülkelerdeki akranlarıyla etkileşime girebilir, dil becerilerini geliştirebilir, kültürel çeşitliliği keşfedebilir ve işbirliği yeteneklerini geliştirebilir. Ayrıca proje öğrencilerin dijital okuryazarlık ve problem çözme becerilerini de desteklemektedir.

Öğrenciler arasında güçlü bir kültürel anlayışın, artan dil becerilerinin, dijital yeterliliklerin gelişmesinin ve gelişmiş işbirliği yeteneklerinin sonucu. Buna ek olarak, olumlu sonuç, öğrencilerin oyun yoluyla öğrenmeye olan ilgisinin artmasını da içermektedir.

Projemiz Şubat-Mayıs ayları arasında gerçekleşmektedir.

Projenin yürütülmesinde emek veren:

1/C Sınıf Öğretmeni: Büşra POLAT ERDEM

4/A Sınıf Öğretmeni: Edanur TURGUT' a Teşekkür ederiz.

May

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan "Anneler Günü" için okulumuzda da çeşitli etkinlikler yapıldı.Programın hazırlanmasında emeği geçen Osman BAKIR ve Özlem BOZ öğretmenlerimize ve  öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

En İyi narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında zararlı madde bağımlılığı ve kullanımına yönelik emniyet mensuplarınca velilerimize seminer verildi

May

BUGÜN OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ KERMESİMİZE KATILAN VE DESTEK VEREN TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

İSTİKLAL PARKI GEZİMİZDEN KARELER

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Minikler bayramın keyfini doyasıya çıkardı.

Nis

Öğrencilerimiz Batman Park avm içindeki sinema salonunda film izleyip pizza keyfi yaptılar.

Nis

Okulumuz öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Necat Nasıroğlu Külliyesinin içinde bulunan cami, kütüphane, gençlik merkezi ve diğer bölümleri gezip ziyaret ettiler.

Mrt

Batman üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden Doç Dr Ekrem UYSAL hocamız okulumuza gelerek okulumuz öğrencilerine Ramazan konulu söyleşi gerçekleştirmiştir.

Bu güzel söyleşiden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası Etknlikleri kapsamında Batman Orman İşletme Müdürlüğünden okulumuza gelip öğrencilerimize Orman ve ağaçlar hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Ardından tüm sınıflarımız için fidan dilkim yapıldı.

Katkılarından Batman Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Katkılarından Batman Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Batman AFAD  ekibi okulumuza gelerek öğrencilerimize Afet Farkındalığı konulu bir seminer verdiler. 1,2,3 ve 4. sınıf seviyelerindeki öğrencilerimize ; afet çeşitleri, afet durumunda karşılaşılabilecek riskler, afet zararlarından azami düzeyde korunmak için alınması gereken tedbirler ve olası bir afet durumunda nasıl davranılacağı ve neler yapılabileceği hususunda bilgilendirmeler aktarıldı.

Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği seminer sonrasında belirgin bir farkındalık yaratıldığı kendileri tarafından da dile getirildi.

Batman AFAD ekibine çok teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Rehberlik Araştırma Merkezinden gelip okulumuz öğrencilerine Tütün Bağımlılığı Semneri,Teknoloji bağımlılığı Semineri ve Sağlıklı Olmak için Sağlıklı Besleniyorum seminerleri verildi. Emeklerinden dolayı RAM öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma ve Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine "Afet Farkındalık Eğitimini" verdik.