BATMAN / MERKEZ - Mehmet Şimşek İlkokulu

İSTİKLAL PARKI GEZİMİZDEN KARELER

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Minikler bayramın keyfini doyasıya çıkardı.

Nis

Öğrencilerimiz Batman Park avm içindeki sinema salonunda film izleyip pizza keyfi yaptılar.

Nis

Okulumuz öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Necat Nasıroğlu Külliyesinin içinde bulunan cami, kütüphane, gençlik merkezi ve diğer bölümleri gezip ziyaret ettiler.

Mrt

Batman üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden Doç Dr Ekrem UYSAL hocamız okulumuza gelerek okulumuz öğrencilerine Ramazan konulu söyleşi gerçekleştirmiştir.

Bu güzel söyleşiden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası Etknlikleri kapsamında Batman Orman İşletme Müdürlüğünden okulumuza gelip öğrencilerimize Orman ve ağaçlar hakkında bilgilendirme semineri yapıldı. Ardından tüm sınıflarımız için fidan dilkim yapıldı.

Katkılarından Batman Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Katkılarından Batman Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Mrt

Batman AFAD  ekibi okulumuza gelerek öğrencilerimize Afet Farkındalığı konulu bir seminer verdiler. 1,2,3 ve 4. sınıf seviyelerindeki öğrencilerimize ; afet çeşitleri, afet durumunda karşılaşılabilecek riskler, afet zararlarından azami düzeyde korunmak için alınması gereken tedbirler ve olası bir afet durumunda nasıl davranılacağı ve neler yapılabileceği hususunda bilgilendirmeler aktarıldı.

Öğrencilerimizin dikkatle dinlediği seminer sonrasında belirgin bir farkındalık yaratıldığı kendileri tarafından da dile getirildi.

Batman AFAD ekibine çok teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Batman Rehberlik Araştırma Merkezinden gelip okulumuz öğrencilerine Tütün Bağımlılığı Semneri,Teknoloji bağımlılığı Semineri ve Sağlıklı Olmak için Sağlıklı Besleniyorum seminerleri verildi. Emeklerinden dolayı RAM öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma ve Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerine "Afet Farkındalık Eğitimini" verdik.

Şbt

OKULUMUZ 1/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIKLARI DEYİMLER VE ATASÖZLERİ ÇALIŞMALARI

Şbt

OKULUMUZDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROJESİ KAPSAMINDA YAPTIĞIMIZ FİZİKSEL AKTİVİTELER